WiFi as a Service

Hoe werkt dit? En wat is het nu eigenlijk?

Wat is WiFi as a services en hoe werk het ?

Een professioneel WiFi netwerk voor een vaste prijs per maand.

365 networks biedt u een volledig beheerd netwerk aan, wij zorgen voor de apparatuur onderhoud en support. Ons platform zorgt voor de noodzakelijke patches en updates zodat uw netwerk stabile en veilig blijft. Een WaaS oplossing is overal mogelijk. Zolang er een internetverbinding en netwerkaansluitingen zijn moet het goed komen. Mocht dit niet aanwezig zijn, geen probleem. Dat kunnen wij ook voor u regelen.

Geen investering nodig.

Een van de unieke punten is de flexibiliteit van ons WaaS concept. U bepaald zelf wat u per maand wilt betalen en wat u direct betaald. Op deze manier heeft u zelf de regie over de kosten en welke contractvorm u afsluit. Uw netwerk wordt ingericht zoals u het graag wil. Bij problemen lossen wij het netjes op binnen de afgesproken tijd. Dit is allemaal inbegrepen in uw abonnement zonder bijkomende kosten.

Waarom WiFi as a Service (WaaS).

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over beheer onderhoud en updates. Uitstekend ICT beheer voor een vaste prijs per maand. Medewerkers, klanten en gasten kunnen genieten van een professioneel netwerk. Een vast aanspreekpunt voor uw WiFi netwerk. Eenvoudig opschalen bij groei. 24/7 monitoring van uw netwerk. U kan 24/7 meekijken op het dashboard via de app.

Geen uitdaging te groot.

WaaS is overall beschikbaar en te realiseren. Wij maken gebruik van Ubiquiti netwerk apparatuur. Deze heeft zich de afgelopen jaren bewezen met zeer mooie projecten in onder andere de: Zorg, onderwijs, hospitality, leisure, overheid, warehousing, retail. Ubiquiti is een gedegen concurrent van Cisco en Aruba en heeft momenteel 8% marktaandeel wereldwijd, die hard aan het groeien is.

Binnen 4 Stappen Online

Dit is hoe WiFi as a service werkt voor uw bedrijf.

1. Plan op maat voor uw bedrijf

Op basis van uw bedrijfsplattegrond maken wij een vakkundig netwerk plan op maat voor u.

2. Installatie door onze monteurs

Uw netwerk wordt vakkundig aangelegd door een gecertificeerde netwerk installateur.

3. Controle door een WiFi expert van ons.

Na de installatie doet een van onze WiFi experts een final WiFi check.

4. All in Updates en Management via de cloud

Ieder moment van de dag zorgen wij ervoor dat uw hardware en software up to date is. Bekijk wat uw gebruikers doen op uw netwerk via de 365Networks Ubiquity Portal

Video afspelen

Wat is WiFi as a service?

365 Networks biedt WiFi as service (WAAS) een WiFi abonnement voor de zakelijke markt. Deze dienst voorziet gebruikers van een full service WiFi netwerk. WiFi zonder zorgen voor uw collega`s klanten en gasten.

Zorgeloos

U kunt zich richten op uw werk en hoeft zicht geen zorgen te maken over haperende WiFi, uw netwerk is in professionele handen 24/7.

Meerdere netwerken binnen uw bedrijf

Meerdere Wifi Netwerken voor extra devices, gasten, klanten en werkplekken

Inzichtelijk

U heeft via een handig app inzicht en controle over uw netwerk. Zodat u weet wat er gebeurd binnen uw bedrijf ook als niet aanwezig bent

Vervanging & Monitoring

Uw netwerk wordt 24/7 in de gaten gehouden. Wij verzorgen de vervanging bij een defect.

Schaalbaar

Groeit uw bedrijf of het aantal gebruikers? geen probleem. Het netwerk is flexibel en kan met uw organisatie meegroeien

één vast prijs voor alles per maand

U betaald een all-in prijs per maand (PPM) voor uw netwerk. U weet precies wat u betaald. Weer een zorg minder.

Veiligheid voorop

Zie wat uw gebruikers doen op een avg verantwoorden manier. Doormiddel van netwerk scheiding zorgen wij ervoor dat uw netwerk veilig is voor al uw medewerkers en gasten.

Inclusief beheer, onderhoud en ondersteuning

Een Firewall zorgt o.a voor de veiligheid. Daarnaast sturen wij automatisch security patches naar het netwerk.

Start vandaag nog met onze WiFi as a Service

Scroll naar boven