Binnen 4 stappen WiFi as a service hebben

365 Networks biedt binnen 4 simpele stappen WiFi as a service. lees hieronder hoe wij precies werken.

Stap 1: Voorspellende site survey

Om te bepalen hoeveel en welke accespoints er nodig zijn voor uw netwerk maken wij gebruik van een voorspellende site survey. Een voorspellende site survey is een manier om te voorspellen hoe uw netwerk zich gaat gedragen in de praktijk. Er wordt een plattegrond van uw bedrijf in de speciale software van 365Networks geladen. Vervolgens worden alle omgevings factoren meegenomen zoals wat voor muren er in uw bedrijf zitten, zijn deze van beton of staal. Al deze factoren zijn belangrijk voor een correcte site survey. Op basis van de site survey zullen wij een passende prijs per maand voor u hebben.

Wifi op maat
Instalatie wifi

Stap 2: Installatie door onze monteurs

Om de juiste kwaliteit te waarborgen komen onze monteurs langs om alles netjes te installeren en te testen. Deze zullen aan de hand van de site survey heatmap de accespoints monteren en de bijhorende firewalls en switches aansluiten. U heeft dan meteen een werkend WiFi netwerk. We hebben alles immers al voor geconfigureerd voor u via onze cloud. Mocht u nog kabels moeten trekken dat kunnen onze monteurs ook voor u regelen. Onze monteurs zijn gecertificeerd en ervaren met het aanleggen van netwerken.

Stap 3: Een laatste check door onze Experts

Onze WiFi experts gaan nu checken of alles goed werkt. Indien noodzakelijk komen wij langs voor een final check of validatie survey. Deze survey meet na de installatie of het netwerk voldoet aan de gewenste eisen. Met andere woorden levert het design ook de gewenste output. Heeft u gekregen wat er belooft is. Met de validation wordt er gemeten of de theorie ook werkt in de praktijk. Meten is weten.

Wifi check
Wifi management scherm 2 Wifi management scherm 1 Wifi management scherm 3

Stap 4: All in Updates en Management via de cloud

U bent nu klaar om maximaal te genieten van een zorgeloos netwerk. Wij ontzorgen u en nemen alles uit handen. U krijgt met behulp van de app inzicht in uw netwerk. Wanneer u aanpassingen wilt doen aan de configuratie of onverhoopt technische problemen ondervindt, zorgen wij dat het direct wordt opgelost Bij een defect device zorgen wij de volgende dag voor vervanging. Mocht u vragen hebben wij zijn 8x5 beschikbaar voor vragen.